Vi vände oss till en plåtslagare

Vi var i desperat behov av ett nytt tak. Efter att ha fått offerter från flera takentreprenörer bestämde vi oss för att vända oss till en lokal plåtslagare i Ronneby. Vi är så glada att vi gjorde det! Arbetet utfördes snabbt och effektivt, och vi kunde inte vara nöjdare med resultatet. Om du är i behov av ett nytt tak rekommenderar vi starkt att du ringer en plåtslagare. Du kommer inte att ångra dig!

När vi flyttade in i vårt hem såg vi genast det gamla, väderbitna taket. Eftersom vi är erfarna husägare visste vi vad vi skulle göra: ringa en plåtslagare. Efter viss tid av sökande efter någon pålitlig och välrenommerad hade vi äntligen hittat en som var redo för jobbet. Vi fick ett kostnadsförslag från honom och arbetet började strax därefter. Han var mycket noggrann när han monterade vårt nya tak och gjorde ett fantastiskt arbete överlag. Han såg till att vara extra noggrann på de ställen där det gamla taket var svagt eller benäget att läcka, och han gav oss till och med tips om hur vi ska hålla det i gott skick på lång sikt. Dessutom var hans priser mer än rimliga och han var mycket tillmötesgående under hela processen. När allt var sagt och gjort kunde vi inte ha varit lyckligare med vårt beslut att anlita en professionell plåtslagare – vi kan inte rekommendera dem mer än så! På det hela taget var det en fantastisk upplevelse att ha honom över att arbeta på vårt hem och det har betalat sig i många år framöver. Tack vare hans expertis är vårt hem nu bättre skyddat mot väder och vind!

Om du letar efter ett pålitligt och högkvalitativt takarbete, tveka inte att ringa en plåtslagare. Med det sagt återstår inget mer än att önska en fin dag!