Vi gjorde en badrumsrenovering

Vi renoverade ett badrum. Vi var tvungna att ta bort det gamla badkaret och den gamla duschen och sätta in en ny dusch. Vi var också tvungna att lägga nytt golv, och vi valde kakel som ser ut som trä. Nu ser vårt badrum fantastiskt ut! Tack vare ett företag i Skåne som ägnar sig åt badrumsrenovering kunde vi få jobbet gjort snabbt och effektivt. Vi är mycket nöjda med resultatet och skulle rekommendera dem till alla som letar efter en pålitlig och prisvärd badrumsrenoveringstjänst.

Vi var också tvungna att flytta och byta ut en del av VVS-armaturerna för att kunna installera den nya duschen. Detta omfattade en toalett, ett handfat och en bidé. Teamet från företaget var mycket professionella och noggranna i sitt arbete. De såg till att hålla området rent och snyggt under hela processen, och eventuella röror städades snabbt upp

Den nya duschen ser fantastisk ut, med sina moderna armaturer som ger både en regnliknande duschupplevelse samt ett bekvämt handhållet duschhuvud. De nya plattorna är snygga och utseendet ger verkligen ett bättre intryck i badrummet. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera detta företag till alla som vill renovera ett badrum i Skåne. De gjorde ett fantastiskt jobb och vi kunde inte vara nöjdare!

Vi skulle också vilja tacka företagets team för deras hårda arbete och engagemang med vår badrumsrenovering. De arbetade flitigt för att få jobbet gjort i tid och tog hand om alla detaljer. Den färdiga badrummet ser fantastisk ut och vi kommer garanterat att rekommendera dem till alla andra som letar efter en pålitlig badrumsrenoveringstjänst i Skåne. Det var allt som jag skulle dela med mig om till er för den här gången!

Tack än en gång för allt. Nu har vi ett vackert och modernt badrum som kommer att hålla länge!