Jag vände mig till en målare

Jag vände mig till en målare i Älvsjö för att få hjälp att måla i vardagsrummet. Jag ville ha något som skulle ge rummet en känsla av värme och mysighet, och han föreslog en serie varma nyanser i mjuka penseldrag. Han målade väggarna med en varm gul-guldfärgad ton och lade sedan till terrakotta och bruna stråk runt dörrkarmar och fönster. För att avsluta utseendet lade han till accenter av vitt och grått i vissa områden. Resultatet var fantastiskt; rummet verkade glöda med en energi som jag inte hade märkt tidigare. Alla som kom in i rummet kände sig avslappnade och omedelbart hemma.

Jag kunde inte tro på den förvandling som hade ägt rum på så kort tid. Det kändes som ett helt och hållet förnyelse av vardagsrummet, och jag var förtjust i resultatet. Målaren hade gjort ett otroligt jobb; han hade tagit mina idéer och förverkligat dem på ett sätt som jag aldrig hade kunnat föreställa mig. När jag nu går in i rummet känns det som en plats av lugn och komfort, och jag blir samtidigt påmind om hur mycket arbete som lagts ned på att göra det. Så om du behöver en målare som kan förverkliga dina idéer kan jag varmt rekommendera denne målare i Älvsjö. Han kommer att arbeta med dig för att komma fram till ett unikt utseende för ditt utrymme och skapa något som passar perfekt till din stil. Man kan förstås måla själv, men då måste man veta exakt vad man gör för annars kan du få något som du inte gillar. Så skaffa en målare och låt honom göra jobbet åt dig! Du kommer inte att ångra dig.

Jag är så nöjd med hur mitt vardagsrum blev, och jag är säker på att det under de kommande åren kommer att vara den perfekta platsen för avkoppling.