Flyttstäd

Känner du till den där känslan när du bara måste resa dig upp och röra på dig? Det var den känslan jag hade i dag. Jag vet inte vad det var, men jag kände plötsligt ett behov av att resa mig ur min stol och gå en promenad. Och det gjorde jag. För jag var så trött och sliten efter att ha ägnat flera dagar åt flyttstäd i villan i Hammarö, och och sedan ytterligare några dagar för att organisera en födelsedagsfest, så det kändes naturligt för mig.

Så jag tog en promenad i grannskapet och tog mig till den närliggande sjön. Solen sken starkt och himlen var så blå att den nästan såg falsk ut. Jag kunde höra fåglar kvittra i träden och barn som lekte på sina gårdar. Nu är jag klar med städningen, men nästa gång, om det blir någon, så kommer jag ta hjälp av en städfirma som utför flyttstäd i Hammarö för att underlätta arbetet

Jag fortsatte min promenad och tog in naturens sevärdheter och ljud runt omkring mig, och jag glömde nästan bort mina bekymmer. Jag kände mig så avslappnad att mina bekymmer smälte bort. Efter några minuter bestämde jag mig för att ta en paus genom att sätta mig på en bänk vid sjön och bara ta i ögonblicket. Utsikten var hisnande och jag fylldes av en känsla av frid och lugn.

När det var dags att åka hem kände jag mig uppfriskad och fick ny energi. Jag är så glad att jag tog den där promenaden i dag. Det är otroligt hur man bara genom att ta några minuter av dagen kan slappna av och rensa upp. Jag rekommenderar den starkt. Nu är det dags att återgå till förberedelserna för födelsedagsfesten! Hoppas att ni alla mår bra, och tack för att ni läser mina inlägg!